Accesorizări - Surprinzi cu fiecare apariție

TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții, de aceea se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Date de înregistrare
În utilizarea serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevarate, corecte, actuale și complete despre dvs. În situația în care considerăm că aceasta obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă. Prin inregistrarea ca membru va trebui sa vă alegeți un nume de utilizator și o parola. Sunteți responsabil(ă) de pastrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs. Sunteți de acord sa ne inștiințati de pierderea sau uitarea parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dvs. de utilizator. Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză ca orice informație, date, text, fotografii, grafică etc conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități care le adaugă. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul dvs.

Confidențialitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm sa nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Copyright
Elemente din conținutul sitului - elemente de grafică Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Sadacado SRL și sunt aparate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate
Produsele sau serviciile existente în magazinele publicate pot fi mărci înregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca înregistrată reprezintă responsabilitatea fiecarui detinator de magazin în parte.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. Deasemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentată pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Dacă considerați că orice material de pe acest site, postat de Sadacado SRL sau de altcineva, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm sa ne contactați pentru detalii la adresa de mail din cadrul sectiunii Contact astfel încat să putem lua o decizie în cunoștință de cauză. Informațiile provenite de la magazinele afiliate poarta raspunderea acestora.

Dispute si Conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice incercare de fraudă va fi raportată autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie și clienți se incearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Termeni ai serviciului/produselor
Echipa Accesorizari.ro încearca prin pozele și descrierea produselor prezente pe site să ofere o imagine cât mai aproape de realitate a acestora. Totuși, dimensiunea produselor si culorile pe care le vedeți depind de calitățile și setările de culoare ale monitorulului utilizat, dar și de modificările suferite în timpul prelucrarilor software. Nu suntem raspunzători pentru posibilele diferente apărute între cea de pe monitorul dvs. și cea a produsului în sine.

Pozele au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produsele din magazin.
Specificațiile produselor sunt informative, pot fi schimbate fără înstiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuala. Încercam sa vă oferim informații cât mai exacte. Cu toate acestea, este posibil ca unele specificații sa le fi omis, să nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări: accesorizari@gmail.com
În cazul în care datele referitoare la produse au fost introduse eronat de către echipa www.accesorizari.ro, ne rezervăm dreptul de a nu onora comanda până la remedierea erorilor și informarea prealabilă a clientului.

Toate prețurile produselor de pe pagina noastră sunt valabile în momentul comandării lor. Toate prețurile afișate sunt în RON.

Toate produsele vor fi livrate prin curier sau prin poșta română (în cazul în care localitatea din care se face comanda nu este acoperită de catre curierul cu care expediem coletele) intre 1 si 5 zile de la plasarea comenzii, în funcție de disponibilitatea stocurilor.

Dupa finalizarea comenzii veți primi un email de confirmare cu datele comenzii. Deasemnea, unul din agentii nostri vă va contacta telefonic pentru verificarea adresei de livrare.

Informatii despre livrare
Produsele comandate vor fi livrate prin curier sau prin poșta română (în cazuri exepționale). Costul standard al transportului este de 7.9 Lei. La comenzi de peste 100 este GRATUIT.
Curierul vă va anunța telefonic ziua și ora livrării. Plata coletului se face la livrare: Curierul nu este angajat Sadacado SRL și nu are dreptul sa desigileze coletul.

Informații privitoare la returnarea produselor
Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin email, pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Mai multe detalii, în pagina de Returnare.
Solicitați telefonic returul printr-un apel la numărul 0745086416 sau prin completarea Formularului de contact. Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).
Puteți să expediați returul în regim gratuit, doar prin firma de curierat DPD (https://www.dpd.com/ro_persoanefizice), cu specificația pe colet : “Plata la destinatar”.
Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.
Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea S.C. Sadacado S.R.L..
Societatea noastră deține o echipă dedicată, care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.accesorizari.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model și culoare), suportând cheltuiala de transport (tur, retur). Iar, dacă veți solicita în schimb o altă culoare, un alt model sau restituirea contravalorii veți expedia returul în regim gratuit doar prin firma de curierat rapid DPD, cu specificația pe colet: “Plata la destinatar”, spre adresa noastră de Returnare, iar pentru articolul ales în schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinația dumneavoastră.
Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Garanția articolelor
Garanția articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.
Pentru sugestii și reclamații, vă rugăm să ne scrieți pe adresa accesorizari@gmail.com.

Prin prezentul document, sunteți de acord că datele dvs. personale (incluzând, fără limitare, nume, prenume, adresă, numar de telefon fix si/sau mobil, e-mail, etc.) sa fie prelucrate de SC Sadacado SRL, cu sediul in Iasi Sos Nicolina, nr.64, bl 985a, et. 2, CUI 35017480, număr de ordine în Registrul Comerțului J22/1658/2015. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor în baza de date, procesarea acestora în scopuri statistice, realizarea de analize și cercetări de piata,precum și trimiterea de oferte și materiale publicitare.