Accesorizări - Surprinzi cu fiecare apariție

RETUR GARANTAT

La Accesorizari returnezi fără griji!
Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile Accesorizari va fi refuzat.

Returnarea se poate face prin firma de curierat DPD(http://www.dpd.com/ro_persoanefizice). Nu acceptăm retururi expediate prin Poșta Română (PrioriPost). În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 10 zile de la primirea coletului, apelând numarul de telefon 0745 086416 sau prin completarea Formularului de contact.

Vei lua legătura cu un Operator din Echipa Accesorizari, căruia îi vei comunica articolul pe care dorești să-l returnezi și ce articol dorești în schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie să ajungă coletul cu articolul returnat și detalii legate de procedura returnării.

După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere) sau prin Poștă, până pe data de 15, respectiv 31 a lunii, după caz. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat.

Atenție: Returnările de bani se fac în cel mult de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur.